Expo The Smiling Response: 'met een glimlach door de stad'

Gratis tentoonstelling van donderdag 11 juli tot en met zondag 29 september.

Kunst in de Stad 2024

De 4de editie van Kunst in de Stad brengt deze zomer een artistieke bries naar de binnenstad van Roeselare. Van 11 juli tot en met 29 september maken humoristische installaties van 10 kunstenaars subtiel of uitbundig deel uit van het straatbeeld. Ontdek hoe de glimlach ontwapent, verbindt en universeel is, door kunstwerken die verwonderen en een glimlach ontlokken.

Curator Jonas Vansteenkiste nodigt je uit om te genieten van werken van Alice Van Derschoot, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Emilio López-Menchero, Jérôme Consédirant, Kasper De Vos, Messieurs Delmotte, Nadia Naveau, Oscar Peters, Sven ’t Jolle, en William Cobbing. Elke installatie, subtiel of uitbundig, maakt deel uit van het straatbeeld en nodigt uit tot interactie.

Bewonder ook de sfeerbeelden van Circus Ronaldo, gemaakt door huisfotograaf Benny De Grove, die een voorproefje geven op het circusfestival ‘de groote stooringe’. Tijdens dit festival presenteert Circus Ronaldo hun nieuwe tentvoorstelling ‘Da Capo’. Laat je leiden door een glimlach en geniet van deze unieke kunstroute door de straten van Roeselare.

BijlageGrootte
PDF-pictogram Brochure The Smiling Response7.9 MB

Brochure The Smiling Response

Download de Kunstroute